Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، چندوقتی است که بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش به تبصره بند ۷ لایحه"نظام رتبه بندی معلمان" اعتراض دارند، تبصره‌ای که در آن عنوان شده است معلمانی که قبل از تصویب این قانون بازنشسته شده‌اند، مشمول این ماده نخواهند بود و مانند سایر کارمندان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری، تابع احکام قانون مذکور خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس لایحه"نظام رتبه بندی معلمان"که به پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش در جلسه هفدهم اسفندماه ۱۳۹۹ هیئت وزیران به تصویب رسیده است، برای رتبه های موضوع این قانون فوق العاده رتبه بندی در احکام کارگزینی معلمان تعیین می شود.

فوق العاده مذکور درصدی از مجموع حقوق ثابت و فوق العاده های مستمر آنان است که به طور میانگین ۲۵ درصد بیشتر از میانگین حقوق و فوق العاده های مستمر مشمولین قانون مدیریت خدمات کشوری در نظر گرفته می شود.

این فوق العاده به صورت مستمر و مشمول کسور بازنشستگی است و درصدهای فوق العاده هر یک از رتبه های موضوع این قانون در آیین نامه اجرایی تعیین خواهد شد.

اما هشتم خردادماه جاری باز هم جمعی از بازنشستگان آموزش و پرورش در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش درخواست کردند که درباره "نظام رتبه بندی معلمان"تجدید نظر کرده و بند ۷ این لایحه حذف شود.

ر این شرایط اقتصادی بازنشستگان را دریابید

حسین مومنی، مدیر گروه عملگرای مطالبات بازنشستگان کشوری در خصوص این نامه به خبرنگار ایرنا می گوید: ما در وهله نخست به قانون مدیریت خدمات کشوری معترض هستیم چراکه بر خلاف روح قانون اساسی تبعیض آمیز است.

وی با بیان اینکه، در قانون مدیریت خدمات کشوری، مشاغل به دو دسته حاکمیتی و مشاغل مورد تصدی تعریف شده‌اند، افزود:متاسفانه آموزش و پرورش در دسته مورد تصدی تعریف شده است و این در واقع ظلم به دستگاه عظیم آموزش و پرورش کشور است.

مومنی دلیل اعتراض بازنشستگان را اینگونه توضیح می دهد: طبق این تقسیم بندی آموزش و پرورش کشور می‌تواند نیروهای مورد نیاز خود را از سایر دستگاه ها تامین کند و این آغاز سقوط تعلیم و تربیت است.

وی همچنین شکاف عمیق حقوق و مزایا بین بخش های گوناگون با وزارت آموزش و پرورش و همچنین میان شاغلان و بازنشستگان را از دیگر موارد مورد اختلاف با وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد.

مدیر گروه عملگرای مطالبات بازنشستگان کشوری،  یکی دیگر از معضلات فعلی فرهنگیان بازنشسته را خارج کردن برخی از افراد از شمولیت قانون بازنشستگی خدمات کشوری عنوان کرد.

وی افزود: اگر معلمی ۲۶ سال خدمت کرده و بعد بازخرید و مبلغ مانده چهار سال تا سی سال را خود پرداخت کرده، چرا بایستی از شمولیت بازنشستگی خدمات کشوری خارج و بصورت خویش فرما در نظر گرفته شود.

مومنی با اشاره به ارائه درخواست بازنشستگی پیش از موعد از سوی برخی از فرهنگیان به دلیل بیماری یا داشتن فرزند معلول در طول سالهای گذشته گفت:حال سوال اینجاست که چرا این افراد باید با کسر ۲/۵ درصد به ازای هرسال در این شرایط سخت اقتصادی بازنشسته شوند.

وی افزود: این درحالی است که در طول سال های گذشته برخی مدیران حتی در عین صحت و با ارفاق به بازنشستگی زودتر نائل شده اند.

مدیر گروه عملگرای مطالبات بازنشستگان کشوری موضوع بعدی مورد اعتراض بازنشستگان به وزارت آموزش و پرورش را آوردن تبصره ای در بند ۷ لایحه رتبه بندی معلمان عنوان کرد.

وی گفت: طبق این بند معلمانی که قبل از تصویب این قانون بازنشسته شده اند، مشمول این ماده نخواهند بود و مانند سایر کارمندان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری، تابع احکام قانون مذکور خواهند بود.

مومنی با تاکید براینکه، دولت در این شرایط سخت اقتصادی بایستی بیشتر از قبل به بازنشستگان بخصوص قشر فرهنگی توجه داشته باشد، گفت: واقعا جای سوال است که چرا بازنشستگان فرهنگی نباید از طرح رتبه بندی بهره مند شوند.

وی ادامه داد:این درحالی است که فرهنگیان بازنشسته خدمات آموزشی خود را در شرایط سخت تر همچون دوران جنگ و هزاران کسری وکمبود به بهترین شکل ممکن انجام داده اند.

وی در خصوص پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته نیز اظهارکرد: پس از ۳۰ سال چشم انتظاری هنگامی پاداش پایان خدمت را گرفتیم که حتی برای هزینه رهن یک منزل هم کفاف نمی دهد، در صورتی که اگر همزمان با بازنشستگی پرداخت شده بود می توانستیم یک منزل تهیه و از درد مستاجری رهایی یابیم.

طرح همسان سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی را با قاطعیت پیگیری می کنیم

اما وزیر آموزش و پرورش در گفت و گو با ایرنا در خصوص اینکه بسیاری از فرهنگیان در احکام جدیدی که گرفته اند معترض هستند که نه تنها حقوق آنها افزایش نیافته بلکه کاهش نیز داشته است گفت:با قاطعیت اعلام می کنم که افزایش ۵۰ درصد در اسفند ۱۳۹۸ برای تمام فرهنگیان لحاظ شده است.

محسن حاجی میرزایی افزود:اگر فردی احساس می کند افزایش حقوق مربوطه اعمال نشده است، می تواند از طریق ادارات آموزش و پرورش پیگیری کند.

وی تاکید کرد: حقوق هیچ فرهنگی در سراسر کشور کاهش نیافته و همه فرهنگیان نیز احکام حقوقی خود را دریافت کرده اند و دقیقا بر اساس اجازه قانونی که وزارت آموزش و پرورش داشته است حقوق فرهنگیان را افزایش داده است.

اما وزیر آموزش و پرورش در خصوص اعتراض برخی از بازنشستگان به بند ۷ لایحه"نظام رتبه بندی معلمان"نیز تاکید کرد:نظام رتبه بندی معلمان طبق قانون تنها شامل بازنشستگان است.

حاجی میرزایی در عین حال اظهارکرد: ترمیم حقوق بازنشتگان باید از طریق لایحه همسان سازی حقوق بازنشستگان در «سازمان برنامه و بودجه» پیگیری شود.

وی افزود:در واقع طرح همسان سازی از سوی سازمان بازنشستگی کشوری، سازمان برنامه و بودجه و مجلس شورای اسلامی در حال پیگیری است.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه تاکید کرد:با اینکه وزارت آموزش و پرورش مسوولیتی در قبال پیگیری طرح همسان سازی حقوق بازنشستگان ندارد، اما با قاطعیت طرح همسان سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی را پیگیری خواهد کرد.

برچسب‌ها همسان سازی رتبه بندی فرهنگيان وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: همسان سازی رتبه بندی فرهنگيان وزارت آموزش و پرورش همسان سازی رتبه بندی فرهنگيان وزارت آموزش و پرورش اخبار کنکور همسان سازی حقوق بازنشستگان قانون مدیریت خدمات کشوری نظام رتبه بندی معلمان وزیر آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش طرح همسان سازی فوق العاده شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۸۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم بازیان در نشست مشترک با استاندار اردبیل اظهار کرد: در جدیدترین رده‌بندی استان‌ها از نظر مولدسازی استان اردبیل در رده اول این رده‌بندی قرار گرفته است.

وی با تقدیر از تلاش‌های استاندار اردبیل و معاونان استاندار، مدیرکل اقتصادی و امور دارایی استان و کارگروه مولدسازی که توجه ویژه‌ای به موضوع مولدسازی دارند، خاطرنشان کرد: مولدسازی دارایی‌های دولت در استان اردبیل باید با سرعت بیشتری انجام شود.

رییس سازمان خصوصی سازی کشور بیان کرد: در این زمینه سازمان خصوصی‌سازی به ‌واسطه مرکز ملی مولدسازی این سازمان با تمامی قوا در خدمت استان است و باید در تعامل مشترک تا پایان اردیبهشت مشکلات مولدسازی در استان اردبیل به ‌طور کلی از بین برود.

بازیان با اشاره به اینکه در مسیر همکاری سازمان خصوصی‌سازی و استانداری اردبیل باید نکاتی مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: ضروری است تا سرعت ارزش افزایی املاک در استان اردبیل کند نشود و دوم اینکه حضور میدانی سازمان خصوصی‌سازی و استانداری اردبیل در پیشبرد اهداف مولدسازی بیش از پیش حس شود.

پروژه های بزرگ اردبیل از محل مولدسازی تکمیل می شوند

استاندار اردبیل نیز در این نشست در سخنانی اظهار کرد: از محل مولدسازی نسبت به توسعه بزرگراه‌ها و رفع کمبود فضاهای آموزشی و بیمارستانی اردبیل اقدام می کنیم.

سیدحامد عاملی با بیان اینکه هدف از اجرای مطلوب مولدسازی در استان رفع کمبود در فضاهای آموزشی و بیمارستانی و ساخت بزرگراه هاست، خاطرنشان کرد: لازم است با افزایش سرعت فعالیت‌های مرتبط با موضوع مولدسازی در استان اردبیل نتایج تلاش‌ها را در سال جاری مشاهده کنیم.

استاندار اردبیل با تاکید بر افزایش سرعت مولدسازی دارایی‌های دولت در استان اردبیل تصریح کرد: چنانچه مولدسازی به شکل خوبی در استان اردبیل اجرا شود، می‌توانیم فقر فضای آموزشی و کمبود فضای بیمارستانی را مرتفع کرده و ساخت بزرگراه را از این طریق انجام دهیم.

عاملی افزود: لازم است سرعت فعالیت‌های مرتبط با موضوع مولدسازی در استان اردبیل افزایش یابد تا در سال جاری نتایج تلاش‌های انجام‌شده در این زمینه را مشاهده کنیم.

وی با اشاره به اینکه واگذاری فرایندها به استان‌ها باعث افزایش سرعت کارها می‌شود، گفت: با توجه به قرارگیری اردبیل در رده اول مولدسازی کشور هدف ما نه لزوما اول شدن بلکه انجام مولدسازی به بهترین نحو با نتایج خوب است و چنانچه سازمان خصوصی‌سازی در زمینه مولدسازی برنامه‌ای داشته باشد حاضریم این برنامه‌ها را به‌ صورت پایلوت در استان اجرا کنیم.

استاندار اردبیل بیان کرد: سازمان خصوصی‌سازی می‌تواند فرآیندها را به استان‌ها واگذار کند و خود ناظر بر انجام این فرایندها شود چرا که واگذاری و تفویض فرایندها به استان‌ها باعث می‌شود کارها با سرعت بیشتری صورت گیرد و چنانچه این تفویض امور انجام نشود برای دولت عایدی نخواهد داشت.

کد خبر 6094499

دیگر خبرها

  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد
  • اولویت اصلی دولت آموزش و پرورش است
  • عدم تصویب جداول بودجه مانعی برای بحث پرداخت تسهیلات ایجاد نمی‌کند
  • نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان
  • بطحایی، وزیر اسبق آموزش و پرورش: ورود طلاب و روحانیون در مدرسه مسبوق به سابقه بوده است/ درس دینی را با روشی بسیار غلط ارائه می‌دهیم/ ما باید به شدت و سرعت روشمان را تغییر دهیم/ نمی‌شود با یک روش ناقص با مردم لج بازی کرد و به حرف‌های آنان گوش نداد
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • بیمه شخص ثالث راننده‌محور، بند قانونی که چشم‌انتظار اجراست
  • افشاگری مسعود پزشکیان درباره نقش دولت در دریافت سکه و زیرمیزی توسط پزشکان
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت